VadeVi
Monvínic acull un any més els tastos preliminars dels Premis Vinari
  • CA
Una de les jornades de tast dels Premis Vinari 2016 a Monvínic | Jordi Play

Es faran en dimecres i en horari de matí. Els dies 21 i 28 de juny; i el 5 i 12 de juliol tindran lloc els quatre tastos preliminars dels vins participants a la cinquena edició dels Premis Vinari. Com a escenari de les sessions, repeteix Monvínic, el bar de vins amb reconeixement internacional que hi ha al carrer Diputació de Barcelona, i que ha donat suport al certamen des del primer any.

En aquesta primera fase del concurs, prop d’una cinquantena de professionals del sector vitivinícola, molts d’ells amb experiència de tast en concursos internacionals, tastaran a cegues i posaran nota a tots els vins que competeixen en l’edició 2017. Els vins que obtinguin una millor puntuació en aquesta fase inicial, passaran a la segona fase on de nou es tastaran a cegues en busca, aquest cop, del pòdium del concurs. El tast final es farà un any més al Celler Cooperatiu de Rubí, i es preveu que sigui la primera setmana de setembre.

L’acte de lliurament dels Premis d’enguany es farà el divendres 6 d’octubre en una gala que, com s’anunciava fa uns dies al Vadevi.cat, es retransmetrà en directe per Televisió de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa