VadeVi
Monvínic organitza un tast amb varietats recuperades
  • CA

El proper dijous, dia 2 de juliol a les 20 h, Monvínic acollirà el tast “Varietats recuperades, un tresor per descobrir” conduït per l’enòleg Miquel Palau, del Celler Abadal (DO Pla de Bages), on es tastaran algunes varietats de raïm tradicionals que tornen a despertar l’interès de viticultors i cellers de Catalunya. Algunes d’aquestes varietats són el Mandó, el Trepat o el Picapoll, cada cop més comunes en la viticultura catalana.

Des de fa uns anys, algunes associacions i cellers s’estan dedicant a la recuperació de varietats autòctones que, gràcies als esforços de viticultors i enginyers agrícoles, han esdevingut varietats identificatives de les diferents denominacions d’origen. Aquestes iniciatives aposten per mantenir la diversitat dels raïms locals, i d’aquesta manera, enriquir el panorama vinícola del nostre país.

Miquel Palau, és enòleg.Com a director tècnic de Roqueta Origen, ha estat impulsor del projecte de vinificació a Mas Arboset, i ha liderat la recuperació del patrimoni varietal al Bages duent a terme treballs de recerca i investigació amb varietats com el Mandó, el Sumoll i la Malvasia de Manresa.

Aquest tast esdevé una oportunitat única per tastar vins que fins i tot alguns d’ells, no són al mercat encara.

El preu del tast és de 35 € per persona. Per reservar una plaça cal trucar al 932 726 187932 726 187 o envieu un email a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa