Francesc Parera ha mort aquest dilluns 27 de desembre a l’edat de 41 anys en bolcar el tractor que conduïa. L’accident va tenir lloc dins el terme municipal de Gelida per causes que encara es desconeixen i s’estan investigant.

Fill de l’Esperança i en Pere, un dels socis fundadors del projecte vitivinícola Vins el Cep, en Cesc passava mesos fora per la seva feina que el lligava a la mar, però tornava sovint a casa on compartia el seu dia a dia entre les vinyes que la família té al Penedès.

En Francesc, amb el seu pare, en Pere Parera | Vins el Cep

El perfil de Vins el Cep compartia recentment un missatge on anunciava la sobtada mort d’en Francesc al costat d’imatges on es poden veure, juntes, les quatre famílies del projecte. “Et trobarem molt a faltar“, es pot llegir en el missatge.

La història i vinculació de la família Parera amb el projecte de Vins el Cep s’explica detalladament en aquest vídeo on en Pere Parera comparteix els orígens mentre es veu la família a la masia i a les vinyes de la propietat que, en el moment d’enregistrar l’audiovisual, estaven en època de verema.

Vins el Cep, la força i unió de la família

Can Llopart de les Alzines, una finca que data de l’any 1499 i envoltada de les vinyes d’on prové el nostre raïm, va ser el lloc escollit per construir el celler de Vins El Cep. Les famílies Carreras, Esteve, Masana i Parera, ja havíem establert vincles en el passat, més enllà del veïnatge i l’amistat. Totes comptàvem amb una experiència centenària en l’agricultura i en la tradició de fer vi a les nostres masies.

El 1980 iniciem un projecte en comú per elaborar vins i caves que representin la identitat dels nostres terrers. A dia d’avui, aquests terrers es conreen seguint els principis de l’agricultura ecològica i biodinàmica, on la terra, les plantes, els animals i l’home treballen conjuntament per tal de millorar i preservar l’equilibri natural de l’ecosistema.

Francesc, descansa en pau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa