Família Torres
Joan Maria Torres al centre amb ulleres en una foto de família

!--akiadsense-->

Joan Maria Torres ha mort aquest dijous a l’edat de 85 anys. Germà del president Miquel A. Torres era vicepresident, conseller i accionista de Família Torres i representant institucional del celler. Va estar al capdavant de la societat Torres Import des del 1976 i va ser “un excel·lent ambaixador dels nostres vins i brandis, ocupant-se de diversos mercats d’exportació i guanyant-se els clients amb la seva proverbial simpatia”, explica la família en un comunicat.

Va ser membre de les juntes directives del Comitè Europeu de Vins, la Federació Espanyola del Vi, l’Associació de la Dieta Mediterrània, la Fundació per a la Investigació del Vi i Nutrició (FIVIN) i Lien de la Vigne, a més de formar part del consell consultiu de Foment del Treball.

Va néixer a Barcelona el 1935 i es va casar amb Magdalena Rosselló, amb qui va tenir tres fills: Juan Pablo, Arnau i Marta, que avui forma part del Consell Assessor de la companyia, així com del Patronat de la Fundació Família Torres.

Miquel Agustí Torres, explica “en nom de tota la meva família, vull expressar el nostre més sincer agraïment a les innumerables mostres d’afecte rebudes en aquests moments tan dolorosos. Ell ens ha deixat però el seu record perdurarà entre nosaltres i entre tots els col·laboradors de casa nostra que l’havien conegut”.

Nou comentari

Comparteix