“És important com vivim la mort, però més important és com vivim la vida. Pau l’ha viscut amb molta il·lusió i molta força, (però) avui ens ha deixat en companyia dels seus éssers més estimats”.

T’estimem i t’enyorarem sempre“, compartia la família en un post a les xarxes socials.

View this post on Instagram

A post shared by Ilusion + (@ilusionmasvino)

Pau Torres Mas ha mort aquest dimecres 13 de juliol a l’edat de 45 anys víctima de l’ELA, malaltia que li fou diagnosticada fa aproximadament una dècada. Aquest enginyer en telecomunicacions de Tarragona va decidir aleshores fer un canvi de vida que el portaria a iniciar un projecte, de la ma de la seva parella Gina, que pogués contribuir a “lluitar contra aquesta malaltia que fins a dia d’avui no té cura”, com ell mateix compartia en un vídeo publicat a la seva pàgina web.

“ILUSION+ va néixer per ajudar“, apuntava també Pau en aquest mateix document gràfic; i ho feia amb el vi com a principal protagonista. Si bé inicialment es va concebre pensant en l’exportació, va esdevenir un projecte que, mitjançant la venda de vi recaptava diners que després destinaven a diverses entitats de caire social en favor de la investigació per trobar cura a aquesta i altres malalties degeneratives com l’ELA.

Així, van crear la marca Ilusion+vino que consta d’una diversa gamma de vins anomenats sota els noms dels membres de la família: Pau, Gina, Montse i Ferran. L’objectiu, i així ho apuntaven ells mateixos “recaptar fons amb la il·lusió de trobar-ne cura“.

Els vins de la gamma del projecte ILUSIÓN+ a la qual donaven nom els membres de la família | web

Les xarxes socials s’han omplert de missatges de condol i suport recordant la força i l’empenta d’en Pau durant la seva vida. Se li podrà dir l’últim adéu al Tanatori de Tarragona aquest divendres 15 de juliol a partir de les 16h de la tarda, i l’enterrament tindrà lloc demà dissabte a les 12h del migdia a la Parròquia de Sant Pau de Tarragona.

DEP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa