VadeVi
Cevipe presenta un most ecològic com a beguda energètica pels joves
  • CA
Most ecològic  Sol de nit de Cevipe
Most ecològic Sol de nit de Cevipe | Cevipe

!--akiadsense-->

La cooperativa CEVIPE ha presentat un nou producte de la família “Sol de Nit”. Es tracta de most ecològic monovarietal de parellada (blanc) i merlot (negre). Suc de raïm de màxima qualitat de les vinyes de les cooperatives que integren Cevipe. A la llarga tradició en la elaboració de vins i caves en els darrers temps, s’hi sumen els nous productes de la família “Sol de Nit”, que pretenen oferir noves begudes dirigides a un públic més jove i poc acostumat al consum de vins i caves.

Amb el most ecològic, una beguda sense alcohol, Cevipe aposta per arribar als joves i posar en valor els productes cooperatius de proximitat. El most és una beguda sense alcohol amb un alt contingut en sucres naturals i és considerada com la beguda energètica més antiga del món sense cap mena d’additius.

Es pot adquirir en dos formats de vidre, de 200 ml i 1 litre. Des de la cooperativa han apostat per un disseny jove, senzill i natural utilitzant el color groc palla com a fons i el verd per a la lletra. El most de raïm negre utilitza també el color violeta i el de raïm blanc el verd pàl·lid. El most de raïm ecològic se suma als altres productes de la família “Sol de Nit”: la beguda aromatitzada, el vermut i l’innovador format bag innov.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa