Jurat jove del Most Festival 2016

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava tindrà lloc enguany del 2 al 12 de novembre. Una de les seccions del Festival és el Brot, la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca que enguany arriba a la 22a edició. Com és habitual, el Brot busca els tres membres pel seu Jurat Jove, tres persones d’entre 18 i 30 anys que seran les encarregades d’adjudicar el Premi Jurat Jove a un dels 22 curtmetratges d’arreu de l’estat espanyol (seleccionats d’entre 296 candidats).

Les projeccions seràn els dies 8, 9 i 10 de novembre al Teatre Cal Bolet de Vilafranca. Les persones interessades en formar part del Jurat Jove han d’esriure un correu a [email protected] abans del diumenge 22 d’octubre.

I quan falta menys d’un mes pel Most Festival, una altra crida és la de l‘equip de voluntaris, una peça fonamental perquè durant els dies de festival tot surti rodat. Les persones voluntàries tindran assignades diverses tasques durant els deu dies de Most en funció de la seva disponibilitat i podran viure un festival de cinema des de dins.

Vinseum i Cineclub Vilafranca, organitzadors del Most, animen tothom qui vulgui participar-hi tingui l’edat que tingui, visqui on visqui i tingui més o menys temps disponible. Per sumar-se a l’equip de voluntaris del most cal enviar un correu a [email protected], també abans del 22 d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa