VadeVi
La Mostra de Vins i Caves de Catalunya es farà al moll de la Marina per la Mercè
Aquest serà el nou emplaçament de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya per la Mercè

!--akiadsense-->

Tal com vam avançar a Vadevi, la Mostra de Vins i Caves de Catalunya torna a la Mercè després de l’edicó de l’any passat ens que la manca d’acord amb l’Ajuntament de Barcelona va impedir que fes al Passeig Lluís Companys durant les festes de la patrona de la ciutat.

Així, la seva 38a edició d’aquesta mostra es farà dels dies 21 a 24 de setembre en el marc de les festes de la Mercè de Barcelona en un nou emplaçament ubicat al moll de la Marina. Es tracta d’un espai diàfan de 5.000 m2ben comunicat per transport públic i a tocar del mar.

Els estands dels cellers i els diferents espais de serveis s’emplaçaran en un muntatge de 1.600 m2 en el moll que connecta amb el passeig del Port Olímpic i es situa entre la Torre Mapfre i la torre que allotja l’Hotel Arts.

L’organització de la Mostra valora positivament poder tornar a coincidir en dates amb la Festa Major de Barcelona. La passada edició va ser la primera en la història de l’esdeveniment que es va celebrar en unes dates diferents. En paraules de Salvador Puig, director de l’INCAVI: “ens agrada molt formar part de la festa de la Mercè i haver pogut conservar la tradició de fer coincidir la Mostra de Vins i Caves de Catalunya amb la festa dels barcelonins. Hem treballat conjuntament amb l’Ajuntament en trobar una ubicació que reunís les condicions necessàries per poder dur a terme la Mostra amb èxit i les hem trobat en el moll de la Marina.”

Un any més, els visitants podran gaudir d’una oferta molt completa per descobrir els vins i caves dels cellers catalans que participen a la Mostra, que organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA).

A banda de l’itinerari lliure de tasts de vins oferts pels diferents cellers, el públic assistent podrà aprendre i aprofundir en la cultura del vi gràcies al programa de presentacions i tasts guiats que tenen lloc durant la Mostra a les dues sales de tast habilitades.

Addicionalment, a la botiga de la Mostra, es podran adquirir les més de 500 referències que tenen presència als estands dels cellers participants i a l’espai Selecció tastar grans vins en un entorn propici a la descoberta dels matisos. Una àrea amb atenció personalitzada on poder tastar el vi que cada celler ha escollit com a més representatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa