VadeVi
La Mostra de Vins i Caves torna a florir amb prop de 100.000 tastos
  • CA
La 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya ha tornat al centre de Barcelona
La 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya ha tornat al centre de Barcelona | Incavi

!--akiadsense-->

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya tanca la seva 39a edició amb una embranzida després del canvi d’ublicació. Les xifres de públic i les sensacions dels cellers són positives i pel que fa als tastos s’ha arribat als 100.000. Es van repartir 16.000 copes de vi amb les quals es van poder tastar més de 400 referències.

El retorn al centre de la ciutat sembla que és un dels revulsius d’aquestes bones xifres i també de les bones sensacions dels cellers que no van quedar gaire contents després que la Mostra de l’any passat es fes a la Vila Olímpica (aquest any eren fins a 7 cellers menys que l’edició passada). Un emplaçament, al Moll de la Marina, ampli i evocador amb el mar a prop, però que obligava a desplaçar-se fora del centre de la ciutat, on es desenvolupen la majoria d’activitats de la festa major de Barcelona.

Així i tot, el director general de l’INCAVI, Salvador Puig mostra la seva satisfacció: “La relació entre el barri de Sant Antoni i la 39a Mostra ha estat molt positiva, des el primer moment el barri s’ha fet seva la Mostra i això es notava en l’ambient d’aquests dies, amb molts assistents del barri i famílies, així com en la rebuda per part del Mercat i els comerciants de la zona”.

Pel que fa el nou emplaçament, en comparació amb d’altres edicions, Salvador Puig opina que “tot i ser un espai més reduït que a Lluís Companys, estem contents i els cellers així també ens ho han manifestat. Per tant, la nostra intenció és continuar en aquest mateix espai en la propera edició”.

D’altra banda, Ramon Sentmartí, director gerent de Prodeca, explica que “una bona manera de vendre els vins i els caves al món és des de Barcelona i Catalunya. Si els coneixem i els apreciem, en som ambaixadors”. Segons Sentmartí, “la Mostra ha estat un any més clau en aquesta missió”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa