VadeVi
El renovat museu de les bombolles es dirà Cava Centre i obrirà portes a finals de novembre
  • CA

Els treballs de renovació museogràfica del Centre d’Interpretació del Cava que es van iniciar fa uns mesos a l’edifici històric de la Fassina de can Guineu han culminat la transformació de l’equipament municipal que tornarà a obrir al públic a partir del 27 de novembre amb el nom de Cava Centre.

El Cava Centre oferirà al visitant una experiència immersiva entorn als escumosos i la Festa de la Fil·loxera, que començarà ja a l’entrada en accedir a l’espai La màgia de les bombolles, i continuarà amb diverses curiositats entorn al producte més representatiu de la vila. Tot plegat, amb l’objectiu de despertar l’interès per conèixer el territori, Sant Sadurní i les seves caves, i complementar l’elevada oferta turística privada i els altres recursos museogràfics que ja es troben al Penedès.

Com a promoció d’obertura, el Cava Centre es podrà visitar gratuïtament des del 27 de novembre fins al 3 de desembre, amb reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Sant Sadurní.

Exposició temporal “Can Guineu, la casa dels Mir”

Simultàniament, el mateix 27 de novembre s’obrirà al públic l’exposició temporalCan Guineu, la casa dels Mira l’espai de la cava de la Fassina de can Guineu. Can Guineu ha estat centre i testimoni dels orígens i l’evolució de Sant Sadurní i avui és un important espai patrimonial del municipi. Encarregada pel Servei de Patrimoni i l’Arxiu Municipal, i produïda per l’empresa Pluginmedia, l’exposició dóna a conèixer la part més privada de la família Mir i s’hi presentaran, al mateix temps, els primers exemplars d’una nova col·lecció de publicacions sobre el patrimoni sadurninenc que promouran i divulguran la història del municipi.

La primera de les publicacions porta el mateix títol de l’exposició: ‘Can Guineula casa dels Mir’. I la segona, que es presentarà el mateix dia, es titula ‘L’AteneuArtcultura i esport’.

L’exposició es podrà visitar lliurement en horari habitual d’obertura de la Fassina de can Guineu (exceptuant aquelles dates en què coincideixi amb altres actes que es duguin a terme al mateix espai del Celler de la Fassina).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa