El renovat museu de les bombolles es dirà Cava Centre i obrirà portes a finals de novembre

Els treballs de renovació museogràfica del Centre d’Interpretació del Cava que es van iniciar fa uns mesos a l’edifici històric de la Fassina de can Guineu han culminat la transformació de l’equipament municipal que tornarà a obrir al públic a partir del 27 de novembre amb el nom de Cava Centre.  

El Cava Centre oferirà al visitant una experiència immersiva entorn als escumosos i la Festa de la Fil·loxera, que començarà ja a l’entrada en accedir a l’espai La màgia de les bombolles, i continuarà amb diverses curiositats entorn al producte més representatiu de la vila. Tot plegat, amb l’objectiu de despertar l’interès per conèixer el territori, Sant Sadurní i les seves caves, i complementar l’elevada oferta turística privada i els altres recursos museogràfics que ja es troben al Penedès.

Com a promoció d’obertura, el Cava Centre es podrà visitar gratuïtament des del 27 de novembre fins al 3 de desembre, amb reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Sant Sadurní.

Exposició temporal “Can Guineu, la casa dels Mir”

Simultàniament, el mateix 27 de novembre s’obrirà al públic l’exposició temporal ‘Can Guineula casa dels Mir’ a l’espai de la cava de la Fassina de can Guineu. Can Guineu ha estat centre i testimoni dels orígens i l’evolució de Sant Sadurní i avui és un important espai patrimonial del municipi. Encarregada pel Servei de Patrimoni i l’Arxiu Municipal, i produïda per l’empresa Pluginmedia, l’exposició dóna a conèixer la part més privada de la família Mir i s’hi presentaran, al mateix temps, els primers exemplars d’una nova col·lecció de publicacions sobre el patrimoni sadurninenc que promouran i divulguran la història del municipi.  

La primera de les publicacions porta el mateix títol de l’exposició: ‘Can Guineula casa dels Mir’. I la segona, que es presentarà el mateix dia, es titula ‘L’AteneuArtcultura i esport’.

L’exposició es podrà visitar lliurement en horari habitual d’obertura de la Fassina de can Guineu (exceptuant aquelles dates en què coincideixi amb altres actes que es duguin a terme al mateix espai del Celler de la Fassina).

Nou comentari