Aquest cap de setmana hi haurà tres concerts al castell de Barberà de la Conca Foto: VADEVI.cat

Els propers 11 i 12 d’agost tindrà lloc al castell de Barberà de la Conca la tercera edició del cicle de concerts d’estiu que organitzen els Amics del Castell, i que enguany compta amb el suport de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i de Carlania Celler, GATZARAvins i la Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca.

El dissabte, a les 12.30 h, a la capella del castell, hi haurà un concert de piano, a càrrec de Cosmin Boeru, que tindrà la seva continuació a la nit, amb un concert de pìano i flauta, que comptarà amb la participació de la flautista Laia Bobi Frutos. Aquesta ja és la tercera ocasió en què aquests dos joves músics es traslladen expressament des d’Alemanya, on resideixen i desenvolupen la seva carrera professional, per actuar al castell de Barberà de la Conca.

El diumenge 12 d’agost, a les 12.30 h, hi haurà el darrer concert, aquest cop de piano, flauta i violoncel, que comptarà amb la participació de la violoncelista Cèlia Torres.

Vi + Música Trepat!

En acabar cada concert, les persones assistents podran degustar un vi o un cava elaborat amb trepat dels cellers que patrocinen el cicle. En concret, el dissabte 11, al mati, després del concert de piano, es tastarà el trepat 2010, de GATZARAvins; el dissabte a la nit, després del concert de piano i flauta, el cava rosat trepat de la Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca, i el diumenge 12, al matí, després del concert de piano, flauta i violoncel, el rosat trepat 2010, de Carlania Celler.

De fet, des de l’organització s’ha demanat als intèrprets dels diferents concerts que la tria del programa estigui vinculada amb les característiques dels vins que es tastaran. A més, abans de cada concert els cellers presentaran el seu vi al públic assistent.

En aquest sentit, aquesta activitat comparteix l’objectiu de promoure aquesta varietat de raïm autòctona de la Conca de Barberà, que és l’eix central de la Festa del Trepat que organitza l’Ajuntament de Barberà de la Conca des de fa tres anys, la darrera edició de la qual es va fer el passat mes de juny amb un notable èxit de participació.

Concerts solidaris

Igualment, com es va fer a la Festa, una part de la recaptació de les entrades dels concerts se cedirà a l’Ajuntament de Barberà de la Conca per fer front a les despeses generades per l’esquerda que afecta el poble des de l’any passat.

Atès que l’aforament a la capella és limitat, s’ha obert la possibilitat de poder escoltar el concert des del pati del castell. Les entrades costaran 3 € a la capella del Castell i 1 € al pati. Les entrades es podran adquirir de manera anticipada a l’Ajuntament de Barberà de la Conca a partir del dilluns 6 d’agost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa