La DO Tarragona participa activament en la programació cultural de l’estiu a Valls amb la presència dels vins d’aquesta denominació d’origen al cicle de concerts que s’han agrupat sota la denominació “En VIu. Música i vi al claustre del Carme” com a nova proposta que vol harmonitzar música i arquitectura maridada amb vi de la DO Tarragona ja que cada nit l’actuació finalitzarà amb un tast en el qual també participaran els artistes que intervenen en l’espectacle que tindrà lloc del 14 al 18 de juliol.

Durant tots els concerts el públic podrà tastar vins blancs i rosats de diferents cellers de la DO Tarragona, vins que es consideren ideals per una nit calorosa d’estiu.

El cicle, organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls compta amb la col•laboració directa de la DO Tarragona, el departament de Cultura de la Generalitat, el Gran Teatre del Liceu, l’Institut Europeu de la Mediterrània i l’Institut d’Estudis Vallencs.

La programació musical s’obrirà dimarts 14 de juliol amb l’espectacle copresentat per l’IEMed “Nights in Tunisia”, en un concert en el que conflueixen els cants àrabs amb els ritmes del jazz actual.

Dimecres 15 de juliol serà el torn per a la cantant vallenca Laia amb l’acompanyament d’Agostino Aragno, en un recorregut pels càntics espirituals negres i històries de desamor.

Dijous 16, el valencià Miquel Gil, presentarà “Matèria” per commemorar els seus 40 anys dalt dels escenaris.

Divendres 17 de juliol, l’espectacle tindrà un format especial ja que s’iniciarà a les 19.30h i comptarà amb tres parts diferenciades. En concret, dins el cicle coordinat pel departament de Cultura de la Generalitat amb el lema Divendres DiVins, un maridatge entre els artistes del territori, els vins de la DO Tarragona i l’espai, actuarà a Valls el Cor Zóngora en un espectacle que continuarà amb el tast de cinc vins diferents i una visita guiada molt especial al Convent del Carme organitzada per l’Institut d’Estudis Vallencs.

La programació musical finalitzarà dissabte dia 18 i ho farà sumant-se a la iniciativa “Liceu a la Fresca” amb la projecció en pantalla gegant de l’òpera “la Traviata” de Giuseppe Verdi, que s’estarà representant al Gran Teatre del Liceu el mateix dia. Aquest acte s’inclou en una iniciativa promoguda que pretén posar l’òpera a l’abast de tothom, sense limitacions econòmiques ni geogràfiques. El concert comptarà amb l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu, les interpretacions d’Anita Hartig, Ismael Jordi, Leo Nucci, Gemma Coma-Alabert, Jorge Rodríguez Norton i Toni Marsol, sota la direcció musical d’Evelino Pidò i la direcció escènica de David McVicar.

Tots els concerts començaran a les 22.00h, són gratuïts però l’aforament és limitat a 150 persones, excepte el concert del cicle Divendres DiVins que té una entrada de 5 euros, perquè s’ofereix un tast de vins complet i també una visita guiada, i començarà a les 19.30h.

L’aforament també és limitat i s’aconsella reservar a [email protected] o al telèfon 977217931.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa