Música, menjar i vi al Sons del Món

El sommelier Roger Viusà ha triat vins de les DO Empordà, Priorat i Penedès per maridar amb els concerts

D’esquerra a dreta, el sommelier Roger Viusà, el regidor de Cultura de Roses, Marc Danés, el director del festival, Xavi Pascual, i l’alcalde de Vilabertran, Martí Armadà Foto: ACN

Dins del panorama de festivals musicals, el Sons del Món té com a especificitat pròpia la combinació de música amb gastronomia i vi, de manera que per a aquesta setena edició, els caps de cartell són Jorge Drexler en la part musical, Sergi Arola en la gastronòmica i el Gotes del Portal de Priorat (DOQ Priorat) en la vinícola.

En aquesta edició del festival, la setena, l’encarregat de realitzar els maridatges ha estat el sommelier Roger Viusà, que ha triat, a més del Gotes per Jorge Drexler, el Nívia de Mas Llunes (DO Empordà) maridat amb Marina Rosell, el Floresta Negre Jove de Pere Guardiola (DO Empordà) per acompanyar Els Amics de les Arts, el Camino de Terra Remota (DO Empordà) per tastar amb Manuel Carrasco i el Gran Caus Blanc de Can Ràfols dels Caus (DO Penedès) per maridar amb Love of Lesbian.

Enguany, el festival ofereix sortides en catamarà per la badia de Roses amb concert de petit format inclòs. Els concerts es faran entre el conjunt monàstic de Vilabertran i la Ciutadella de Roses del 30 de juny al 28 de juliol.

Més informació a Nació Digital

Nou comentari