VadeVi
Nadal celebra 75 anys amb unes jornades de portes obertes
  • CA
Cava Nadal foto històrica

!--akiadsense-->

Nadal obrirà les portes del celler el mes de desembre per fer un recorregut històric on explicarà el valor del llegat de la tradició familiar que caracteritza la marca. Aquesta visita, que tindrà lloc els dissabtes 8 i 15 de desembre (prèvia reserva), és oberta a tot el públic i forma part del programa d’activitats que Nadal té previst desenvolupar al llarg de 2018-19 amb motiu del 75è aniversari de la primera collita destinada a l’elaboració de cava.

La visita acabarà a la sala de tast del celler, on els assistents podran conèixer el nou RNG20 Brut Nature 1997, un màgnum d’edició limitada que Nadal ha tret al mercat per commemorar la primera collita que es va fer a la finca destinada a l’elaboració d’escumosos l’any 1943.

Precisament, el 19 de novembre, el director general de Nadal, Xavier Nadal, participarà en una jornada de presentació per a professionals del nou RNG20, a l’Espai Penedès (C/ Muntaner, 21. Barcelona). L’acte, dirigit a professionals del sector de la restauració i el comerç especialitzat, permetrà als assistents conèixer de primera mà el procés d’elaboració del nou producte i les seves característiques. Durant aquesta jornada es faran quatre tastos d’aquest nou cava amb més de 20 anys de criança (a les 12.00h, a les 13.00h, a les 16.00h i a les 17.00h).

El dia 28 de novembre, entre les 19.30h i les 21.00h es farà un tast dirigit d’RNG20 collita 1997 a la Taverna del Vinseum, dins de la programació del celler del mes. Aquest tast, obert a particulars, permet conèixer les particularitats del celler triat i, en aquest cas, les característiques d’aquest cava que surt al mercat en homenatge als 75 anys d’història dels caves de Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa