VadeVi
Nadal també ja és Corpinnat a les etiquetes
  • CA
Salvatge rosat de Nadal ja és Corpinnat

!--akiadsense-->

A punt les primeres ampolles de Nadal Salvatge amb el segell de la marca col·lectiva Corpinnat. El celler de Torrelavit inicia una nova etapa amb el compromís “d’avançar en la distinció dels grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès”. Aprofitant el redisseny, les ampolles incorporen un medalló per destacar l’anyada, ja que aquests dos escumosos només s’elaboren a partir de collites singulars.

La incorporació de Nadal com un dels cellers fundadors de la marca col·lectiva de la UE Corpinnat és la culminació d’un llarg procés que va començar l’any 1943 amb la fundació de la cava per part de Ramon Nadal Giró, d’acord amb “unes premisses qualitatives orientades a dotar els vins escumosos del celler d’una garantia i estil únics: collita pròpia de varietats autòctones i control de tot el cicle de producció, des de la vinya fins a la comercialització”.

Amb l’objectiu d’aconseguir maduracions esglaonades de les diferents varietats per facilitar-ne la collita manual i la vinificació al celler, s’ha disminuït la superfície de macabeu a favor de la parellada, i s’ha reintroduït el recentment recuperat xarel·lo vermell.

Seguint la filosofia de producció de grans vins escumosos que estableix la marca col·lectiva Corpinnat, Nadal va recuperar fa uns anys el conreu ecològic de la vinya —com ja es feia l’any 1943— i, com a novetat, incorpora la data de desgorjament a l’ampolla, amb la voluntat d’oferir al client tota la informació per garantir les millors experiències de tast.

Les primeres ampolles de la collita 2014 dels escumosos Salvatge Brut i Salvatge Rosé Brut estaran disponibles a partir de Setmana Santa. Aquestes són les primeres ampolles de Nadal que es comercialitzaran amb el segell de Corpinnat com a prova del compromís del celler d’avançar en la distinció dels grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès, a partir de collites ecològiques i manuals de varietats tradicionals, vinificació a la propietat, i seguint processos d’elaboració respectuosos amb l’entorn i lligats a llargues criances en ampolla a la cava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa