VadeVi
Surt al mercat el Brut Nature Gran Reserva 2012 de Caves Nadal
  • CA
Nadal Gran Reserva Brut Nature 2012
!--akiadsense-->

Nadal treu al mercat la collita 2012 del Nadal Brut Nature Gran Reserva, elaborat a partir d’un cupatge de les tres varietats clàssiques del cava (44% parellada, 31% xarel·lo i 24% macabeu). Fruit d’una verema molt primerenca i d’un any sec amb temperatures més aviat baixes des de la brotada fins el 10 d’agost, aquest és un brut nature molt sec, però alhora suau i saborós. Amb una producció limitada de 29.920 ampolles surt al mercat després que s’ha exhaurit la collita 2009.

El Nadal Brut Nature Gran Reserva és un cava apte per a grans amants dels escumosos però també per a bevedors ocasionals i tot sovint ha estat la porta d’entrada d’alguns consumidors a l’univers dels productes Nadal.

Nota de tast

Segons descriu el celler. aquest Gran Reserva presenta un color verd llimona intens, amb petites i fines bombolles. En nas, desperta aromes d’ametlles torrades, fruit d’una llarga evolució. I, en boca, té una excel·lent estructura i és molt suau al paladar. Recomanen servir-lo a una temperatura d’entre 6 i 9 graus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa