VadeVi
Nadal renova el seu compromís amb mostra de pintura Firar’t
  • CA

Nadal ha renovat un any més el seu compromís amb Firar’t, que se celebra cada any coincidint amb la Festa Major de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès, patrocinant el premi que duu el seu nom i en el qual opten tots els artistes participants en la mostra, enguany 61.

La 22a edició del Premi Nadal té una dotació de 800 euros per al primer classificat, 400 per al segon i 300 per al tercer. Tots els participants presenten obra de petit format que estarà a la venda entre el 22 d’agost i l’1 de setembre a la capella de Sant Joan de Vilafranca a preus que oscil·len entre els 50 i els 175 euros.

A més, cada artista presenta una peça de gran format amb la qual opten a un dels premis Nadal. Les tres peces guanyadores passen a formar part del fons artístic de Caves Nadal i la resta se subhasten públicament i la recaptació es destina a la Festa Major de Vilafranca. Aquest any totes les obres de gran format tindran com a temàtica la plaça Jaume Primer de Vilafranca i el seu entorn Gòtic.

Enguany la subhasta, que tindrà lloc l’1 de setembre al pati de l’escola Estalella Graells, la dirigiran els periodistes Joan Beumala, responsable de la pàgina de castells del diari El Punt Avui, i el presentador del programa esportiu de TV3 “Efectivament”, Lluís Canut.

La presentació del Firar’t 2015 s’ha fet aquesta setmana a can Nadal i hi van assistir Xavier Nadal, director general de Nadal, Ramon Nadal, Quim Jubert i Ricard Rafecas, organitzadors del Firar’t, i Anna Grabulosa, Aïda Gil i Ramon Güell, administradors de la Festa Major. Xavier Nadal va agrair la confiança dels organitzadors i va reiterar el compromís del celler en la promoció de la cultura.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa