Nadal treurà pròximament al mercat el Gran Salvatge Rosé Brut 2013, un nou cava rosat en format Màgnum que aquest cap de setmana s’ha presentat en societat en el marc de de la dotzena edició dels Tastos i Maridatges, la mostra enogastronòmica que ha reunit prop de 600 persones entre dissabte i dilluns. La presentació del Gran Salvatge Rosé Brut 2013 es va fer amb un tast-maridatge amb maduixes ecològiques del Maresme acabades de collir a la finca que l’empresa Maduixes.cat té a Sant Pol de Mar. Entre dissabte i dilluns es van fer diversos maridatges del nou cava amb maduixes i hi van participar un centenar de persones cada dia.
La fira de Tastos i Maridatges de Nadal enguany celebrava la dotzena edició. El dissabte al matí per a públic en general i el dilluns al matí per a professionals del sector de l’alimentació i l’hostaleria, la mostra ha aplegat aquest any una vintena d’expositors d’arreu del país que hi han presentat els seus productes: maduixes ecològiques del Maresme Maduixes.cat (Sant Pol de Mar); pizzes artesanes Proart (Santa Oliva-Baix Penedès); pastes naturals La Forja (Vilafranca); Donum Deus, carn de cabra salvatge dels Ports de Tortosa-Besseit; Fainatur, infusions i mels de qualitat (Vallès); forn de pa Parés (Vilafranca); Cafès Novell (Vilafranca); alta xarcuteria Casa Boix (Sant Pere de Riudebitlles), Patates Piqué (Vilanova i la Geltrú); torrons artesans Fèlix (Agramunt); Ibéricos Aldeavieja; Carns J. Milà (Santa Oliva-Baix Penedès), Embotits Mitjans (Vilafranca); QO3 Oli d’Oliva Verge Extra; formatgeria Xerigots (Vilafranca); i carquinyolis artesans Escalfet (Sant Quintí de Mediona).
Tots els tastos servits pels expositors es van maridar amb una selecció de vins i caves Nadal: els vins blancs secs Nadal X Blanc i Nadal X Vermell i els caves Nadal Brut Nature G.R. 2009, Salvatge Brut G.R. 2011 i Salvatge Rosé Brut R. 2012 i el premium RNG Brut G.R. 2008.