VadeVi
Neix Avinturat, una botiga d’enoturisme online
Visita d'enoturisme al celler Mas Llunes

!--akiadsense-->

Avinturat surt a la llum després d’un any i mig en ruta. A més del seu pas pel programa FuTurisme de Barcelona Activa i el mentoratge del CETT, gràcies al seu reconeixement amb el 3r premi dels Projectes Emprenedors. La nova botiga online de l’Enoturisme de Catalunya engega amb més de 30 cellers i 75 activitats a la venda. Un pont entre enoturistes i cellers. Per facilitar la gestió, aportar visibilitat i vendes a les bodegues. I proporcionar als visitants una eina per fer les reserves adaptada als nous temps.

Com bé diu Eli Cots Foraster, la fundadora i directora del projecte, ‘Avinturat’ ve del resultat de promoure aventurar-se en el món del vi. El vi i la gastronomia són dos elements estretament relacionats i que conformen una part important de la cultura del país. I una manera d’ensenyar-lo és a través del turisme del vi, l’anomenat Enoturisme.

A través d’Avinturat, s’impulsen els micro, petits i mitjans cellers a través de la web www.avinturat.com, amb la venda online de les seves activitats . Per posar en valor i ensenyar què fa cada un d’ells. I aventurar als usuaris a descobrir Catalunya a través de les seves bodegues i vins de manera fàcil i propera.

Promoure el turisme local, de proximitat, i les desmassificacions de les zones més urbanitzades per conèixer nous indrets, persones i vins de Catalunya. Animar a la gent a que compri vi a les botigues especialitzades, i en demani als bars i restaurants, i que s’interessi per aquell/a elaborador/a, família, projecte. Perquè creuen fermament que el vi i l’enoturisme ha de ser accessible per a tothom.

En definitiva, un nou projecte que promou els cellers i el vi de Catalunya i la venda de les activitats d’Enoturisme online. On es segueixen sumant cellers i activitats setmana a setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa