VadeVi
Neix Ferrer Miranda, una conseqüència de la venda de Freixenet
  • CA
Sílvia Carné, Pedro Ferrer Noguer i Pedro Ferrer Miranda, l'equip directiu del nou grup Ferrer Miranda
Sílvia Carné, Pedro Ferrer Noguer i Pedro Ferrer Miranda, l’equip directiu del nou grup Ferrer Miranda

!--akiadsense-->

Amb la compra de Freixenet per part de Henkell, la nova empresa propietària ja va anunciar que la seva intenció era desprendre’s del vi tranquil que el grup elaborava fins aleshores. Des d’un primer moment, es va anunciar que el comprador seria la família Ferrer, l’única branca famliar que no va vendre la seva part del grup de Sant Sadurní a l’empresa alemanya.

I així ha estat. I és per això que neix el nou grup Ferrer Miranda. Amb seu a Sant Sadurní d’Anoia, gestionarà cellers a Valdubón de la DO Ribera del Duero, Solar Viejo de la DOQ Rioja, Vionta de la DO Rias Baixas i Finca Ferrer Argentina, Valle de Uco. I també a les DO Navarra, Rueda i Monterrey amb el que la companyia elaborarà els seus vins a 7 denominacions d’origens diferents.

A través de tots els cellers es comercialitzaran prop de 4 milions d’ampolles a més de 85 paÏsos diferents com el Regne Units, França, Bèlgica, Estats Units, Mèxic i Japó. Una comercialització que la farà com fins ara Freixenet, tal com passa amb els altres vins de la família Ferrer com els de Casa Sala, per exemple.

La previsió de Ferrer Miranda és de facturar 18 milions d’euros en una companyia de 55 treballadors que presidirà Pedro Ferrer Noguer, actual conseller delegat i vice president del Grup Freixenet.

La consellera delegada d’aquesta nova empresa és Sílvia Carné i el director general, Pedro Ferrer Miranda, fill de Pedro Ferrer Noguer quarta generació i membre de la quarta generació de la família dedicada al vi, que es dedicarà especialment a l’àrea de finances i producció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa