VadeVi
Neix LaCoop online, una cooperativa de cellers, la majoria catalans
  • CA
La botiga de LaCoop a Barcelona
La botiga de LaCoop a Barcelona

!--akiadsense-->

LaCoop.online és una nova plataforma digital de venda directa de vins i experiències. Està formada per un col·lectiu d’elaboradors independents que treballen conjuntament per oferir els seus productes directament i a preu de celler al consumidor. La plataforma neix per obrir una via de relació propera i sense intermediaris entre elaborador i consumidor, basada en l’experiència de donar a conèixer el món del vi i específicament, el de cada elaborador. Així, més enllà d’una plataforma de vins on poden comprar les referències dels cellers, també promou l’enoturisme. La promoció de la cultura vitivinícola i el territori també tindran cabuda al Blog. LaCoop es gestiona amb l’equip humà dels mateixos cellers, per poder així transmetre coneixement i la identitat de cadascun dels projectes.

LaCoop està actualment integrada per: Canals Nadal (DO Cava), Celler Cooperatiu de Gandesa (DO Terra Alta), Clos Galena (DOQ Priorat), Coca i Fitó (DO Montsant), Plana d’En Jan (DO Penedès), Tocat de l’Ala (DO Empordà), Samsara Priorat (DOQ Priorat) i també Lagar de Costa (DO Rías Baixas) i Tolo do Xisto (Ribeira Sacra). Són cellers familiars i petits viticultors elaboradors de vins amb una identitat molt marcada pels seus orígens. Vins autòctons de caràcter mediterrani i atlàntic, elaborats de manera orgànica i respectuosa amb el medi, amb predomini de les varietats locals. Els cellers que integren LaCoop també comparteixen els mateixos valors i compromisos amb el territori i les persones.

Miquel Coca, impulsor de la iniciativa, assegura que “LaCoop neix en resposta al moment actual, quan es fa més necessari que mai crear sinergies i treballar en equip, innovar en servei i trobar noves eines per arribar al consumidor. LaCoop Barcelona és una extensió de cadascun dels cellers dins de l’entorn urbà, al centre de la ciutat, i a través de la plataforma online, arreu”.

I és que LaCoop també té seu a Barcelona al carrer Roger de Flor, que vol ser “un espai de trobada on gaudir d’experiències entorn el vi”. És una botiga amb atenció personalitzada on es poden comprar els vins a preu de celler i que compta amb un espai d’esdeveniments i tastos. Així, s’hi aniran organitzant activitats per presentar els vins i projectes dels cellers de LaCoop.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa