Escola Oberta del Vi Català

!–akiadsense–>

Arrenca a Barcelona, el proper mes d’abril la primera edició de l’Escola Oberta del Vi Català, una formació creada i dirigida pels fundadors i directors de La Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo amb l’objectiu de facilitar, mitjançant els continguts teòrics i pràctics, un element crític imprescindible per a l’activitat present i futura dels professionals del sector, així com dels consumidors interessats pel món del vi en general, i pel vi català en particular.

Tal com afirmen els seus creadors, “no és només que el vi català estigui de moda, és que els consumidors estan redescobrint el caràcter català dels vins del país”. Per això, l’Escola Oberta vol ser, a més d’un espai de formació, un lloc per a l’anàlisi del context actual i de la història del vi català, integrant el vi com a fenomen social i econòmic dintre de la història de la societat catalana per tal d’entendre’l més enllà de la seva dimensió purament hedonista. “En el moment en què es comprengui aquesta integració, arribarem a la conclusió que el vi té una importància cabdal en l’economia rural catalana, en el dibuix i en la identitat del territori”, asseguren els creadors.

L’Escola Oberta del Vi Català està adreçada tant a professionals en actiu que vulguin millorar els seus coneixements sobre vi català, com a aquells consumidors inquiets que vulguin conèixer el sector amb més profunditat, passant per alumnes d’hoteleria i restauració o emprenedors que vulguin obrir el seu propi negoci de vi català.

Les classes, que arrencaran el 18 d’abril, s’allargaran durant deu setmanes i s’impartiran al bar de vins i restaurant El Tros Vall Llach. Les inscripcions es poden fer ja a través de la pàgina web de La Guia de Vins de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa