VadeVi
Neix el vi ‘Tot anirà bé’, exclusiu pel personal sanitari
  • CA
'Tot anirà bé', el nou vi de Cellers Unió pel personal sanitari

!--akiadsense-->

El Grup Cooperatiu Unió ha presentat, aquest dijous, el vi d’edició limitada “Tot anirà bé” i n’ha lliurat les 1.200 ampolles al Servei Català de la Salut de la Regió Sanitaria del Camp de Tarragona. L’objectiu del celler cooperatiu amb aquest vi, que ha donat íntegrament al personal sanitari, és mostrar l’agraïment “a la increïble tasca que els professionals de la salut estan duent a terme durant la crisi causada pel COVID-19 i fer un reconeixement a la seva dedicació i esforç”, expliquen

Unió, en nom de totes les cooperatives agràries que aglutina i també del sector agrari en general, ha realitzat aquest gest simbòlic amb un vi negre d’edició limitada que s’ha anomenat “Tot anirà bé”. Es tracta d’un vi seleccionat de vinyes velles de les varietats garnatxa, carinyena i sirà, i envellit en bota de roure durant 4 mesos. Responsables del celler han expressat també el desig que “el vi de terra serveixi per portar un missatge d’esperança a tots els professionals que tenen cura de la salut de la societat i per ajudar a aixecar l’ànim ara que comencem les fases de desconfinament”.

L’elaboració d’aquest vi h estat possible gràcies la petita artista de 3 anys, Carla Roca, que ha cedit un dibuix i a totes les empreses que, de forma altruista, han col·laborat en aquesta iniciativa: Adhesivos Coromina, Amorim&Irmaos, Manufacturas Metálicas Canals, Ness. Smurfit Kappa Spain i Verallia Spain.

Cellers Unió té 6 cellers propis i concentra la producció de 20 cooperatives associades a les denominacions d’origen Priorat, Montsant, terra Alta, Tarragona Catalunya i Cava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa