VadeVi
Neix ‘Decanta’, un cicle de música i vins d’autor
  • CA

Els vins del Celler Pardas seran els protagonistes de la primera sessió del ‘Decanta’

El cicle de música, vins i caves d’autor ‘Decanta ‘ neix de la ma de Cal Feru amb la voluntat de convertir-se en un esdeveniment cultural de referència pel que fa a la vinculació de la música i la viticultura.

Seguint aquesta filosofia, s’ha programat tres concerts de petit format per al cap de setmana del 7 al 9 de març en el marc dels quals s’hi podrà tastar vins de diferents cellers del Penedès.

Inaugura el cicle la música de Maria Coma que combinarà l’espectacle amb els vins de DG Viticultors. Serà divendres 7 de març a les 22h a la Sala de Tast de Cal Feru de Sant Sadurní.
Un dia més tard, el 8 de març, i també a les 22h de la nit, la música anirà a càrrec de Roger Mas i l’acompanyaran els vins del Celler Pardas. En aquesta ocasió, la trobada tindrà lloc al Celler de la Fassina de Cal Guineu.

El tercer i últim concert es farà a la sala de tast de Cal Feru diumenge 9 de març a les 19h de la tarda i reunirà Joan Garriga -cantant i líder de La Troba King-Fú- amb els caves del celler Pere Mata.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa