Vinum Selecció, ha presentat aquest migdia al Museu del Vermut de Reus, el Mercadal, un nou vermut.

Al bressol d’aquest vi d’aperitiu l’empresa treballa amb un petit i personal elaborador de vermut del camp, amb la seva experiència i les seves directrius de tast han buscat un producte diferent, amb personalitat, diuen, i amb una certa complexitat.

Vinum Selecció, és una petita empresa familiar formada lany 2005 pels germans Àngel i Anton Gómez Domènech. Dedicada a la venda professional de vins de cellers locals i de proximitat i també alimentació gourmet per a la restauració.

La família Gómez Domènech sempre ha estat lligada al teixit comercial de Reus, el que ha propiciat un fort posicionament a la ciutat i al camp dins del sector de la venda de vins, caves i alimentació.

I s’han decidit a fer vermut, perquè aquesta beguda sempre ha estat lligada a Reus. “A les nostres taules”, diuen els responsable de Mercadal, “sempre hi ha hagut vermut, amb els anys hem vist la transformació que ha sofert aquest producte, tan des d’un punt de vista organolèptic, com el canvi generacional del consumidor… tots aquests moviments ens van fer creure en el projecte”.

Pel que fa al nom, des de l’empresa asseguren que el van triar perquè volien que fos un nom evocador i si a ells el vermut els fa pensar en una terrassa, o en una plaça, la més representativa de Reus en aquest sentit és el Mercadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa