VadeVi
Neixen els Barcelona Rosé International Bubbles Awards
  • CA
Escumosos rosats

!--akiadsense-->

Barcelona té un un nou concurs de vins. Vadevi, el diari que organitza els Premis Vinari dels Vins Catalans, ha creat uns nous premis vinícoles, aquesta vegada dedicats als vins escumosos rosats amb motiu de la Barcelona Wine Week. Sota l’empara de la primera edició d’aquesta fira, dins el Barcelona Week likes the city! el proper dia 2 de febrer es coneixeran els guanyadors d’aquests premis en una cerimònia d’entrega que es realitzarà al Saló Daurat de la Llotja de Mar de Barcelona.

Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards neixen amb l’objectiu de convertir-se en uns premis de referència a nivell mundial dels vins escumosos rosats. Aquests vins són símbol d’alegria, festa i gastronomia. Vins amb glamour, són ideals per les reunions socials, festius i solemnes per les celebracions i romàntics en la intimitat.

Barcelona és un dels centres turístics, econòmics, firals i culturals més importants del món i la seva influència en comerç, educació, entreteniment, esports, mitjans de comunicació, moda, ciència i arts contribueixen a ser una de les ciutats amb més projecció mundial. Oberta, cosmopolita, creativa, mediterrània i capital gastronòmica mundial és l’aparador ideal per mostrar al món els millors vins escumosos rosats.

Hi poden participar els vins escumosos rosats de qualsevol zona vinícola del món, sempre i quan hagin estat elaborats pel mètode tradicional o champenoise, granvas o charmat o bé pel mètode ancestral.

Podreu trobat les bases de participació i tota la informació d’aquests premis a la pàgina web que trobareu seguint aquest enllaç.

Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards són possibles gaires al patrocini i la col·laboració de firmes del sector i de fora que creuen en la força d’esdeveniments d’aquests tipus per acostar el vi a la gent i per promocionar el consum i la qualitat d’aquests productes.

Així compten amb la companyia de telefonia Parlem, l’empresa CatGas, Riedel i Vins i Licors Grau entre d’altres.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa