VadeVi
El New York Times recomana un escumós català per Acció de Gràcies i Nadal
New York Times

!--akiadsense-->

El New York Times ha posat a dalt de tot un escumós català. El crític Eric Asimov proposa Terrers Brut Nature 2014 de Recaredo. Aquest Corpinnat és una de les tres propostes que fa aquest diari per les festes de novembre i desembre.

Aquest 26 de novembre serà Acció de Gràcies, una festa molt important als Estats Units. I les festes de Nadal també estan a tocar. És per això que Asimov recorda que tot i el “surrealisme” d’aquest 2020, renunciar al vi escumós és “caure en la foscor”.

El New York Times recomana un escumós de Recaredo

!--akiadsense-->

Així proposa prendre Terrers Brut Nature 2014 de Recaredo, Trento Brut Metodo Classico i Domaine Huet Vouvray Pétillant Brut 2014. Diu Asimov “Recaredo és un cava, però no s’anomena així. És com una part importants de productors catalabs que consideren que el terme ‘cava’ s’ha vist desprestigiat pels milions d’ampolles de baixa qualitar que es produeixen cada any”.

I com a recomanació alternativa afegeix: “Si no podeu trobar els vins de Recaredo, hi ha moltes altres opcions disponibles. Altres bons productors de vi a l’estil cava són Gramona, Raventós i Blanc, Mestres, Bohigas, AT Roca, Loxarel i Parés Baltà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa