Microví 2018

!–akiadsense–>

Durant tres setmanes Avinyonet del Penedès acull el Microví 2018. El que va nèixer només com una mostra de cellers petits s’ha anat ampliant després de fa tres edicions, amb activitats complementàries i actes paral·lels que culminaran dia 28 d’abril amb la Mostra de Petits Cellers de l’Arboçar.

La primera de les activitats és la Nit dels Sumolls que es farà al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs aquest divendres a les 20h. Però no és l’única. les trobareu totes seguint aquest enllaç on també es poden comprar les entrades.

La novetat més destacada d’aquesta edició del Microví, és la regió convidada. Sis representants de cellers de Querétano a Mèxic mostraran els seus vins el dia 28 d’abril. Així els assistens tindran l’oportunitat de tastar prop de 200 vins a la mostra, però també produccions d’entre 1000 i 3000 ampolles d’aquesta regió de Mèxic.

Microví, que va nèixer fa 4 anys, ha anat incrementant l’oferta, però també el públic. No obstant això, els seus organitzadors tenen clar que no busquen una participació massiva de públic. Busquen la qualitat del visitant.

Des dels seus inicis han volgut deixar clar el seu fet diferencial de mostrar petits productors o petites produccions. Volen oferir l’oportunitat al visitant de poder conversar directament amb la persona que s’encarrega de les vinyes i elabora el vi, que en cellers petits sol ser la mateixa.

Amb aquesta filosofia, el Microví 2018 obre les seves portes aquest divendres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa