VadeVi
Nit de l’Enologia 2018: onze anys reconeixent la feina de professionals del sector
  • CA
Guardonats amb el reconeixement de la Nit de l'Enologia 2018

!--akiadsense-->

L’Associació Catalana d’Enòlegs i el Col-legi d’Enòlegs de Catalunya organitzen anualment La Nit de l’Enologia, una vetllada que, a través de les seves 11 edicions, s’ha convertit en la cita anual imprescindible dels professionals del món del vi, en la que els enòlegs reconeixen els mèrits dels protagonistes de la professió.

A l’acte que es va fer dia el passat divendres, 27 d’abril, a Caves Vilarnau es va premiar, considerada com la millor trajectòria professional, a Montserrat Mascaró i Alemany. Després de realitzar els estudis d’enginyeria agrícola i graduat en enologia per la Universitat Rovira i Virgili, màster en administració i direcció d’empreses en ESADE i haver emmagatzemat una gran experiència en INCAVI, Schenk i Henry de Vilamon, es va posar al capdavant de l’empresa familiar compartint dedicació tècnica i empresarial, i en la que en 1994 va realitzar un canvi de presentació de tots els seus elaborats.

Els germans Josep i Antoni Mata Casanova (Familia Recaredo), van rebre el guardó a l’enòleg sènior. Ambdós per la seva passió i vitalitat, en dos professionals consagrats a l’elaboració de cava durant més de sis dècades. Són la segona generació de Recaredo i asseguren que han treballat sense mirar el rellotge i amb el compromís de la feina ben feta.

Ruth Troyano Puig, periodista especialitzada en enocomunicació i enoturisme, va ser la receptora del mèrit periodístic, un reconeixement per la seva “infatigable i enèrgica labor de donar protagonisme als professionals de l’enologia en els nombrosos mitjans en els que col·labora, escrits i audiovisuals, en especial en les xarxes socials”.

Els premis als guardonats van ser entregats pel president-degà de l’ Associació Catalana d’Enòlegs i del Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, Joan Miquel Canals, així com per Xavier Agell, coordinador general de l’INCAVI, per Pere Bonet, president de la DO Cava, i per Josep María Albet i Noya, president de la DO Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa