Els propers dies 19 i 20 de juliol, es durà a terme una experiència gastronòmica exclusiva en el panorama Lleidatà. Clos Pons i el Restaurant Bellera s’uneixen per oferir dues jornades de sopars a la vinya. Sota el concepte “pop up” la cuina del bellera es desplaçarà fins al celler clos pons per oferir un sopar entre vinyes, fusió de mar i muntanya, sota una lluna plena que il·luminarà paisatge abrupte les garrigues.

El sabor del peix cuinat a la brasa, maridarà amb els vins blancs de Clos Pons, Sisquella i Roc de Foc, aquest últim premiat recentment amb la Medalla de Plata al Concurs Internacional de Brussel·les.

El Restaurant Bellera representa una dels icones de la gastronomia de Lleida des de 1963, amb les seves especialitats en peix i marisc. Actualment Clos Pons és un dels Cellers més singulars de la DO Costers del Segre amb gran presència i reconeixement internacional, i que exporta els seus vins a 37 països dels 5 continents.

L’acte organitzat pel Club de Vins Clos Pons s’emmarca dins del programa “Cuina al Celler”. Una oportunitat per a tots aquells amants de la gastronomia que aconsegueixin assistir a l’event.

Més informació i reserves:

609 304 216 | www.clospons.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa