El Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos serà l’escenari de la Nit dels Vermuts a partir de les 20h, aquest dissabte.

El consum d’aquestes begudes té cada vegada més demanda i sobretot, existeix un creixent nombre de persones interessades a conèixer els processos d’elaboració i degustació de licors, vermuts i o altres preparats amb herbes.

La Nit de Vermuts i Licors d’herbes es durà a terme als jardins del Molí del Foix, situats al centre dels Monjos, i s’iniciarà a les 8 del vespre amb l’obertura del recinte al que es podrà accedir lliurement fins la una de la matinada.

La vetllada comptarà amb la presència d’una desena d’elaboradors de vermuts i de licors d’herbes i amb una interessant oferta de cocteleria feta amb vermuts i licors, a la franja nocturna de la vetllada.

Per tastar els vermuts i licors, els assistents hauran d’adquirir uns tiquets al preu de 5 euros, que els donaran dret a tenir un got i 4 tiquets de degustació. A més també s’establiran tiquets de repetició al preu d’1 euro.

La Nit de Vermuts i Licors d’herbes inclourà també la presentació del llibre Teoria i pràctica del vermut, a càrrec dels autors Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer i Sergi Martín.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa