Amics de Corbera i Corbera Sabors organitzen conjuntament per primera vegada a la seva història la Nit dels Estels (G)Astronòmica, que tindrà lloc la nit de sant Llorenç, dijous 11 d’agost a partir de dos quarts de deu i fins a dos quarts de tres de la matinada a la Penya del Corb, que és l’emplaçament tradicional del Pessebre Vivent des de fa 50 anys.

L’acte també compta amb la col·laboració de l’Observatori Astronòmic de Corbera i la participació del 3’14 Jazz Quintet i de set cellers de la zona, que treballen junts en la realització d’aquesta trobada gastro-musical-astronòmica.

Corbera Sabors, que aplega sis establiments gastronòmics del poble, s’encarregarà del sopar, l’Observatori Astronòmic de Corbera hi donarà suport astronòmic (telescopis i professionals de suport) i l’associació Amics de Corbera hi posarà l’escenari natural del Pessebre Vivent. D’altra banda, hi haurà música de Jazz a càrrec de 3’14 Jazz Quintet i degustació de vins i caves d’un conjunt de cellers que també participen en el projecte.

La celebració girarà al voltant de l’observació de la pluja d’estels característica de la nit de les llàgrimes de Sant Llorenç.

Per a més informació podeu consultar el blog que s’ha creat per a l’ocasió: http://lanitdelsestelsgastronomica.wordpress.com


Cartell Nits dels estels a Corbera FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa