VadeVi
Nou curs per aprendre a servir vins i begudes en ‘wine bars’
  • CA

El bar com a espai social està molt enraigat a la nostra cultura, alguns ja fa temps s’havien singularitzat amb productes vitivinícoles, però els darrers temps aquests s’han ubicat també en espais naturals que ens fan gaudir del producte i del territori. Els cellers i les botigues de vins han trobat un aliat en aquest format per presentar els seus vins i escumosos, proposant espais a l’aire lliure,  generant noves ubicacions pel tast de vins i el gaudi del paisatge i la natura.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya engega un nou curs que té per objectiu impulsar la carta dels Wine Bars com a eina d’aproximació del producte al client. Deguda la situació actual, els cellers i botigues de vins s’han reinventat i fet un pas endavant en aquest espai social presentant així una nova proposta de fidelització.

El curs serà impartit pels següents professors:

  • Clara AntúnezDel tast a la interacció amb les persones. Les cartes i les presentacions de producte com elements de fidelització de client.
  • Jordi Reixach. Storytelling amb ànima. Què tenen les històries que ens atrapen? Com i per què el màrqueting utilitza la tècnica de l’storytelling?
  • Ferran CentellesLes claus dels maridatges. La importància d’incorporar productes del territori. 

La durada de la formació és de 15 hores, amb modalitat presencial, i tindrà lloc a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya (C/Amàlia Soler, 29) de Vilafranca del Penedès. Les classes es realitzaran els dies 1, 8, 15 de juny de 10:00 a 13:30 i el 29 de juny de 9:00 a 13:30.

A la darrera sessió el 29 de juny podran participar com a convidats  allotjaments, empreses de serveis turístics i altres empreses que vulguin conèixer de primera mà productes i novetats del sector per a presentar-les o per a poder-les recomanar als seus clients a la vegada que compartir la sessió amb en Ferran Centelles sobre maridatges.

Formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya

Els continguts del curs aniran des del relat enoturístic en la presentació de vins i begudes, passant pel tast en espais socials, la carta al Wine Bar i la diferenciació a les visites, fins al maridatge i el territori. A partir de les cartes o propostes que tenen actualment els establiments, es valorarà la incorporació d’altres productes, per la diferenciació i la generació d’aliances, així com el relat incorporat al servei, amb el maridatge de territori.

La formació, que ofereix 25 places en les tres primeres sessions, i 15 per la del dia 29/5, està destinada a treballadors en actiu, en ERTE, ERTO i autònoms. El 30% de les places estan destinades a persones desocupades. La inscripció es pot formalitzar fins el 25 de maig o fins exhaurir les places a través del següent enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa