VadeVi
Família Torres obre un nou restaurant enmig de la vinya
El Celleret de Torres està ublicat enmig de la vinya

!--akiadsense-->

Família Torres ha inaugurat el Jardí Restaurant El Celleret, un espai a la finca Mas La Plana, al cor del Penedès. Envoltat de vinyes i amb vistes a la muntanya de Montserrat, el binomi vi i gastronomia conviden el comensal a descobrir la diversitat i riquesa dels paisatges del Penedès i altres racons de la geografia catalana a través dels seus vins i plats típics de la cuina mediterrània.

La gastronomia d’El Celleret gira entorn al vi a la recerca de les millors harmonies i està pensada per gaudir en companyia, amb una selecció de platets per compartir, que elaboren els xefs Martín Ponzo, amb gairebé dues dècades d’experiència als fogons, i Sergi Millet, xef executiu i al capdavant del Restaurant Masia Mas Rabell de la Família Torres des del 2004.

La selecta carta de vins es compon per les més de cinquanta referències que elabora Família Torres en diferents denominacions d’origen de Catalunya, Espanya, Xile i Califòrnia, totes elles disponibles a copes.

El Celleret està ubicat a l’antic celler de la Família Torres – d’aquí li ve el nom -, convertit fa anys en centre de visites, al mig de la vinya Mas La Plana, a Pacs del Penedès. El jardí típicament mediterrani que envolta la terrassa, amb velles oliveres i delimitat per un petit mur de pedra seca, permet al visitant gaudir del vi a l’aire lliure en contacte amb la natura.

Família Torres vol, d’aquesta manera arrodonir la seva visita amb una experiència que uneix turisme, vi i gastronomia. El Jardí Restaurant El Celleret està obert de 9h a 18h cada dia, tant per a les persones que visiten el celler com per al públic en general.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa