La ruta del Vi de Lleida, ha editat un passaport d’experiències úniques per gaudir del millor dels vins, gastronomia, patrimoni, cultura i natura. És un viatge pels sentits, ple d’experiències de les moltes que hi ha disponibles a la Ruta del Vi de Lleida. La idea és que els visitants segellin 6 d’aquestes experiències durant els propers 6 mesos i enviïn el comprovant a la seu de la Ruta, des d’on se’ls farà arribar un lot de vins de la D.O. Costers del Segre.

El passaport es repartirà en diferents fires i esdeveniments, com per exemple al Mercat d’Escapades que es durà a terme el proper cap de setmana a Barcelona, a Turisme de Lleida, així com als cellers i empreses que formen part de la Ruta. També es podrà descarregar i imprimir a través d’internet des del web www.rutadelvidelleida.com

Amb aquesta iniciativa, es pretén afavorir que els més de 37,000 visitants anuals que té la Ruta, gaudeixin d’experiències diferents i fomentar les visites guiades enoturístiques per Lleida.

Les propostes són: degustar uns vins absolutament diferents, cridar mentre baixant pels barrancs o senders de les muntanyes amb bici, tastar la cuina lleidatana, davant la imponent Seu Vella, volar en avioneta per les vinyes, escoltar el concert que es fa en un celler, esmorzar entre vinyes o observant com de generosa ha estat la natura amb aquestes terres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa