VadeVi
Celler Sabaté presenta les noves anyades amb imatge renovada
  • CA

Celler Sabaté presenta la nova imatge de la seva gamma de vins “Plantadeta” coincidint amb la presentació de les noves anyades amb les que surt al mercat la nova etiqueta.

Si fins ara la gamma principal de vins de Celler Sabaté s’anomenava “Mas Plantadeta”, ara passen a anomenar-se només “Plantadeta” en referència al nom de la finca. Aquesta gamma inclou un blanc, elaborat amb garnatxa blanca i moscatell; un criança de 6 mesos elaborat només amb garnatxa, i un vi amb una criança de 12 mesos elaborat amb garnatxa i carinyena.

La nova etiqueta ha estat renovada en col·laboració amb l’equip de disseny Mènsula Studio (Tarragona), qui -segons el celler- “ha sabut copsar la idea dels nostres vins i plasmar-la en una imatge fresca i moderna, però mantenint la gentilesa i identitat pròpies de cada vi”.

La imatge principal és una gota de vi, expressant l’esforç, constància i perseverança dels nostres avantpassats, i fa un giny a la Plantadeta, que també queda reflectida en la nova etiqueta. Dins de la gota hi han dibuixades les línies de cota d’una part de la finca. En aquest procés també s’ha renovat la càpsula i les caixes dels vins seguint la mateixa línia.

Celler Sabaté és una empresa familiar que va néixer l’any 1910 i elabora els seus vins a La Vilella Baixa. Després de quatre generacions, segueix mantenint l’essència dels seus antecessors introduint millores tècniques, necessàries per aconseguir vins de màxima qualitat.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa