VadeVi
La nova imatge de l’Institut del Cava dona protagonisme als cellers
Logo Institut del Cava

!--akiadsense-->

La patronal Institut del Cava, amb més de seixanta anys d’història, enceta una nova etapa amb la renovació de la seva imatge corporativa. Amb l’objectiu de modernitzar l’entitat i fer-la més propera, l’associació estrena nova web i imatge gràfica després d’un any treballant amb l’estudi de disseny BulldogStudio, que ha estat l’encarregat de dissenyar tota la proposta i projectar l’entitat cap al futur.

La nova pàgina web de la patronal (www.institutdelcava.com), molt més visual i amb una estructura de continguts renovada, busca comunicar la unitat dels cellers elaboradors de Cava. Sota el lema #WeAreCava, la web dedica un complet apartat als cellers associats. El fotògraf penedesenc Toni Galitó ha fotografiat els cinquanta-sis cellers associats a la patronal i els equips que hi treballen per il·lustrar la secció. Aquesta destacable cobertura fotogràfica vol posar en valor a les persones que, amb el seu esforç, són l’actiu més important del sector del Cava. La web també posa en valor l’entitat i tots els projectes que duu a terme. Així mateix, també hi ha lloc per a un apartat més didàctic, on s’explica, entre altres, la història del Cava i la seva elaboració. La pàgina web també comunica la infinitat d’ocasions en què es pot gaudir del Cava, amb un apartat destinat als moments de consum.

Claim Institut del Cava

!--akiadsense-->

La nova imatge gràfica també es desglossa amb un nou logotip. Per a la creació de la marca nova s’ha apostat per una estètica institucional i un disseny sobri, funcional, que aporti serietat i llegat, i que es relacioni directament amb el producte. L’isotip de la nova marca es basa en la xapa del Cava, un dels elements més característics d’aquest escumós, que representa tradició i qualitat. Sota el nom de l’entitat s’hi ha afegit la frase “Associació d’Elaboradors de Cava” que descriu amb claredat la patronal. Amb aquest rebranding">, l’Institut del Cava s’enforteix com a organització i s’alinea amb els canvis del sector del Cava que han d’anar materialitzant-se en els següents mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa