VadeVi
La nova seu de Castell d’Or podrà produir 18 milions d’ampolles anuals
  • CA

Aquest dissabte 4 de febrer s’ha fet la inauguració oficial de la nova seu de Castell d’Or a Vila-rodona, municipi de l’Alt Camp on fa un parell d’anys van traslladar els serveis centrals i domicili fiscal des de Vilafranca del Penedès. En un acte que ha presidit la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i en el qual també ha assistit la directora general de l’INCAVI, Alba Balcells, s’ha pogut visitar les noves instal·lacions que compten amb 9.500 metres quadrats i dues plantes subterrànies amb una capacitat de guarda per a 10,5 milions d’ampolles i 1.053 palets.

La nau també disposa d’un magatzem logístic de 1.840 metres quadrats i d’una nova línia d’envasament que, segons apunta la marca, permet finalitzar una primera fase de creixement. Per cert, que segons fonts del celler, les noves instal·lacions podran arribar a produir fins a 18 milions d’ampolles anuals de cava a màxim rendiment. El nou projecte també disposa d’una àrea d’oficines i un espai per atendre visites comercials així com per a activitats d’enoturisme.

Instal·lacions Castell d'Or a Vila-rodona
Nova línia de treball a les instal·lacions de Vila-rodona de Castell d’Or | Foto: Castell d’Or

Una inversió de 8 milions d’euros

Des de finals del 2019 i fins al 2022, Castell d’Or ha invertit més de vuit milions d’euros per tal de millorar les instal·lacions del projecte vitivinícola. Jordi Amell, gerent de Castell d’Or, comparteix amb Vadevi que és vocació de responsabilitat i de “voler estar a l’altura”. “Volem fer d’aquest grup un projecte fort, atractiu i consolidat, volem sortir al mercat sent veritablement competitius”, però també “compromesos amb el territori, amb l’agricultura, amb la cultura i el món rural”. I afegeix: “És un pas endavant, un punt i seguit“.

Pensant en aquest 2023, Amell afegeix que el seu objectiu principal continua sent “crear productes amb personalitat, més moderns i atractius pel consumidor”. Les novetats d’enguany, “aniran en aquesta línia”, conclou.

Castell d’Or és un projecte hereu de les primeres entitats cooperativistes fundades entre finals del segle XIX i primers del XX. En l’actualitat, en formen part fins a 16 cellers cooperatius diferents, representant més de 2.200 famílies pageses de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa