VadeVi
Idees per aquestes festes? ‘Regala Priorat’
  • CA

Priorat Enoturisme posa en marxa la campanya de Nadal “Regala Priorat” per a fomentar el turisme i donar a conèixer els valors que defineixen la comarca. Aquesta campanya consta de diferents ofertes d’allotjaments, cellers i restaurants per gaudir d’una escapada al Priorat que es poden escollir i reservar a través de la seva pàgina web.

“Regala Priorat” consta de diferents propostes vinculades a la gastronomia local, al món del vi i de l’oli, i al paisatge. S’ofereixen dinars amb productes de proximitat, tasts de vins i oli, visites guiades a cellers, passejades per diferents indrets que configuren i caracteritzen el paisatge prioratí, entre d’altres. L’objectiu és fomentar un turisme sostenible, respectuós amb el medi ambient, el patrimoni i la cultura prioratina per tal de compartir els valors que defineixen el Priorat.

La presidenta de l’associació, Isabel Vilà, explica que la campanya “vol arribar a un ampli espectre de públic: amants del vi, famílies, parelles, grups d’amics… però amb un denominador comú, que busquin un valor afegit al mateix consum”. Les festes de Nadal són una època de regals, per això “en un món globalitzat, les ofertes realment originals, diferents i per gaudir en primera persona, cobren un valor d’exclusivitat”, afegeix. De fet, la principal proposta de “Regala Priorat”, és precisament aquesta: regalar experiències.

Priorat Enoturisme és una associació privada integrada per 51 socis que representen un total de 61 empreses entre allotjaments, restaurants, empreses d’activitats, cellers i molins d’oli. Els objectius d’aquesta associació són treballar en el foment dels valors propis de la comarca, crear serveis i activitats respectuoses amb el medi i donar a conèixer el Priorat des de les vessants enològiques, gastronòmiques, culturals i paisatgístiques.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa