VadeVi
Novembre, el mes de les «Converses amb Ànima» de Raimat
  • CA

Després de l’èxit de la primera edició, Ànima de Raimat, Raimat torna a posar en marxa la ruta de “Converses a la carta”, una innovadora idea per apropar la cultura del vi als consumidors i convidar-los a gaudir del maridatge d’una forma desenfadada i divertida amb la millor gastronomia del país.

Des de l’1 de novembre i durant tot el mes, 99 dels principals restaurants de Catalunya oferiran menús a preus ajustats amb els quals gaudir d’un moment únic i recuperar, mitjançant un original joc de taula, la forma més habitual de comunicació, la conversa.

Es tracta d’espais gastronòmics repartits arreu del territori català: 36 a Barcelona, 23 a Lleida, 19 a Girona i 21 a Tarragona, i tots ells participen a la iniciativa oferint un menú especial fet a partir d’una revisió de la cuina tradicional que defineixi l’esperit d’aquest vi. Establiments reconeguts com: The Room Service i Bardot (Barcelona), Malena de Gimenells (Lleida), Dos G de Salou i Pa i Raïm de Palafrugell, entre molts d’altres, formen part d’aquesta ruta que reivindica l’art de les converses a taula, on poder compartir una història, una anècdota o una vivència amb un vi únic, un menjar exclusiu i sempre amb molt bona companyia.

Ànima de Raimat, un vi amb molt a dir

Vestit amb les rajoles històriques del castell del celler, on s’hi descriu l’origen del nom de la marca Raïm-Ma-Terra, Ànima de Raimat es converteix en un accelerador de converses, un vi que convida a assaborir els moments i que deriva en sobretaules infinites. La peculiaritat d’aquest vi resideix en el seu estil organolèptic, que s’adapta a les noves tendències de consum: vins més afruitats, amb personalitat i potència.

Ànima de Raimat negre és jove, modern i fresc amb moltes notes de fruites i de xocolata. Ànima de Raimat blanc és també modern, fresc, amable i amb una alta intensitat de fruita i multitud d’aromes: a flors, notes tropicals i un agradable final de llima llimona.

De fet, els reconeixements internacionals no s’han fet esperar i recentment el jurat del certamen internacional Mundus Vini 2015, considerat un dels concursos més rellevants en el món vitivinícola, ha reconegut amb una Medalla d’Or a l’Ànima de Raimat.

Es pot consultar el llistat de restaurants que participen i els menús que ofereixen seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa