La família Xerigots creix: Víctor Cornejo i Anna Abadia estaran capdavant de la botiga Xerigots Vilafranca des de finals d’aquest mes d’agost. Cornejo és llicenciat en geografia i gran coneixedor del món vitivinícola de Catalunya i Abadia és diplomada en turisme, amb experiència al sector enoturístic. Tots dos comencen aquesta nova etapa amb molta energia i amb ganes de transmetre la seva passió pels vins i els formatges.

D’altra banda, la botiga Xerigots de Vilafranca es prepara també per altres canvis en les properes setmanes. Tindran nova gamma de vins, aprofundint en vins ecològics, biodinàmics i naturals; i seguiran els tastos i altres activitats i servei de vins a copes. A més d’una àmplia oferta de formatges, com s’ha ofert fins ara.

Així, amb aquesta nova incorporació, l’empresa Xerigots, sota la direcció de Jordi Bertran i Gemma Urgell, compta amb un Obrador situat al carrer Comerç de Vilafranca del Penedès, on s’hi afinen i comercialitzen formatges a restauració i botigues, i s’hi duen a terme activitats i tallers sobre formatges; i dues botigues: Xerigots Vilafranca i Xerigots Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa