VadeVi
Oberta la convocatòria per participar a la 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya
  • CA
Els cellers que vulguin participar a la Mostra ja es poden inscriure
Els cellers que vulguin participar a la Mostra ja es poden inscriure

!–akiadsense–>

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l’Incavi i Prodeca convoquen els cellers elaboradors de vins amb denominació d’origen catalanes per a la participació en la 39 edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya.

La Mostra es farà a la Ronda Sant Antoni de Barcelona dels dies 20 al 24 de setembre de 2019, coincidint amb la Mercè. Enguany s’estrena ubicació, concretament en els dos trams de la Ronda Sant Antoni més propers al Mercat.

Aquells cellers interessats ja poden iniciar els tràmits d’inscripció a través de la web de l’INCAVI o de Prodeca, on també hi ha disponible informació sobre les condicions de participació. També es pot fer la inscripció clicant aquí.

La 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya començarà la tarda del divendres 20 de setembre fins dimarts, 24 de setembre. La Mostra de Vins i Caves és una cita clau de molts barcelonins i barcelonines, l’aparador dels vins i caves catalans a la ciutat, amb cellers, activitats i tastos al carrer. Aquesta any la Mostra estarà situada al centre de la ciutat, en un barri molt dinàmic i al costat d’un dels mercats més emblemàtics de Barcelona, el Mercat de Sant Antoni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa