Els premis CARTAVI se celebren un any més amb l’objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes.

L’Associació Vinícola Catalana organitza els premis CARTAVÍ amb la pretensió de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins el. laborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor final.

Precisament, aquesta premissa és un dels objectius d’aquesta edició: donar una major visibilitat a les Denominacions d’Origen catalanes a través de l’organització d’unes semifinals a cadascuna de les províncies de Catalunya i CARTAVÍ és l’escenari perfecte per a la promoció i comunicació dels seus vins. En definitiva, donar protagonisme a les D.O, als seus vins i a la seva gastronomia.

Per primera vegada es crearan unes semifinals CARTAVÍ a cada província

En aquesta edició, per primera vegada, es crearà un jurat territorial en cada província que valorarà les cartes de vins dels restaurants que optin a ser guanyadors dels PREMIS CARTAVÍ 2015. Els jurats territorials seran els que designaran els restaurants finalistes, els quals seran anunciats durant la celebració d’un esdeveniment adreçat a professionals i mitjans de comunicació de la zona.

Els restaurants finalistes, quatre per categoria i província més quatre de Barcelona ciutat, es publicaran a la web dels premis,

on el públic podrà votar el restaurant que consideri guanyador a cada categoria. Aquest vot on line serà un dels paràmetres que haurà de tenir en compte el jurat final en la seva decisió.

Els guanyadors s’anunciaran en una final que es celebrarà a Barcelona durant el mes de novembre.

A l’anterior edició es va comptar amb la participació de més set- cents restaurants d’arreu de Catalunya, observant-se un augment progressiu de vins catalans als restaurants. Un fet molt positiu que indica que el consumidor cada dia és més proper els vins de casa nostra.

CARTAVÍ 2015 compta amb la col•laboració de l’INCAVI, FIVIN, l’Associació Catalana de Sommeliers i de les onze denominacions d’origen catalanes, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa