Obertes les inscripcions per a la 8a Nit Solidària del Cava

Els beneficis es destinaran a Caritas per subvencionar beques menjador i per cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar

Les incripcions per la Nit Solidària de la Confraria del cava ja estan obertes

La Confraria del Cava Sant Sadurní, amb el suport del Consell Regulador del Cava, de l’Institut del Cava i amb la col·laboració especial de l’Obra Social “la Caixa”, ha organitzat pel divendres 22 de novembre, la 8a edició de la Nit Solidària del Cava a benefici de Càritas.

En concret, els fons recaptats es destinaran a subvencionar beques menjador per cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar.

Per vuitè any consecutiu, la vetllada solidària tindrà lloc a la sala Oval del Palau Nacional de Montjuïc, seu del Museu Nacional d’Art de Catalunya, a partir de dos quarts de nou del vespre. Com ja és costum, en el decurs del sopar hi haurà un sorteig de diversos obsequis, cedits per cavistes i empreses proveïdores del sector.

El preu del sopar solidari es de 100 euros per persona. També hi ha la possibilitat de fer les aportacions a través de la Fila 0. Les persones que s’hi vulguin inscriure ho poden fer enviant un correu electrònic a info@confrariacava.com, o bé trucant al 93 891 28 03.

Nou comentari