VadeVi
Obertes les inscripcions per a la 8a Nit Solidària del Cava
  • CA
Les incripcions per la Nit Solidària de la Confraria del cava ja estan obertes

!--akiadsense-->

La Confraria del Cava Sant Sadurní, amb el suport del Consell Regulador del Cava, de l’Institut del Cava i amb la col·laboració especial de l’Obra Social “la Caixa”, ha organitzat pel divendres 22 de novembre, la 8a edició de la Nit Solidària del Cava a benefici de Càritas.

En concret, els fons recaptats es destinaran a subvencionar beques menjador per cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar.

Per vuitè any consecutiu, la vetllada solidària tindrà lloc a la sala Oval del Palau Nacional de Montjuïc, seu del Museu Nacional d’Art de Catalunya, a partir de dos quarts de nou del vespre. Com ja és costum, en el decurs del sopar hi haurà un sorteig de diversos obsequis, cedits per cavistes i empreses proveïdores del sector.

El preu del sopar solidari es de 100 euros per persona. També hi ha la possibilitat de fer les aportacions a través de la Fila 0. Les persones que s’hi vulguin inscriure ho poden fer enviant un correu electrònic a [email protected], o bé trucant al 93 891 28 03.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa