VadeVi
Obertes les inscripcions pel tast per parelles del restaurant Marejol
  • CA
La parella guanyadora del Tast a Cegues del restaurant Marejol 2019
La parella guanyadora del Tast a Cegues del restaurant Marejol 2019 !--akiadsense-->

El restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú ja ha obert les inscripcions per a participar a la 7a edició del seu concurs de tast de vins a cegues per parelles, que s’ha consolidat com el segon més important de Catalunya i que enguany espera la participació d’unes 70 parelles.

El concurs s’ha convocat pel proper dilluns 20 de gener, a les 21 hores. Però una hora abans, com a prèvia, la Denominació d’Origen Catalunya oferirà un tast guiat dels seus vins, guiat per la sommelier de la DO Catalunya, Clara Dalmau.

El restaurant del Passeig de Ribes Roges manté la quantia dels premis en un concurs que l’any passat va viure la seva edició de més nivell. S’hi espera la participació de les millors parelles de tast de vins a cegues de Catalunya i de nou, les tres parelles guanyadores es repartiran vals per adquirir vins per valor de 1.500 euros. El primer premi està dotat amb 750 euros, el segon amb 500 i el tercer amb 250.

El concurs del restaurant Marejol, que també compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, està obert a professionals i també a aficionats. Els participants hauran d’enfrontar-se enguany a vuit vins més un novè vi fora de concurs, que haurà de ser tastat de manera independent i individual per part dels participants al concurs. Qui l’encerti es podrà endur una mostra de cadascun dels vins participants en aquesta setena edició.

Cada parella haurà d’encertar el país, la zona d’origen, la denominació, la varietat o varietats de raïm, l’anyada, l’elaborador i la marca de cada un dels vins que es tastin.

Les inscripcions que tenen un cost de 100 euros per persona es poden formalitzar al telèfon 93 815 56 82, o bé a l’adreça de correu electrònic [email protected], fins que es completi l’aforament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa