XIIIa CURSA SOLIDÀRIA PAÍS DEL CAVA

!--akiadsense-->

En un acte on han assistit com a representants institucionals el president del Consell Comarcal, el Sr. Xavier Lluch, els alcaldes de Sant Sadurní d’Anoia i La Granada, els Srs. Josep Maria Ribas i Joan Cols, respectivament i el tinent d’alcalde i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, el Sr. Joan M. Monfort, s’ha presentat la XIIIa edició de la Cursa Solidària País del Cava. Tots han coincidit a l’hora d’elogiar la vessant solidària, familiar i festiva d’aquesta iniciativa que ja suma més de 130.000€ recaptats per a la Fundació La Marató de TV3. La Cursa del Cava, com se la coneix popularment, és de fet la Cursa que més recapta per a La Marató.

El president de la Confraria del Cava, el Sr. Eduard Sanfeliu, ha estat l’encarregat d’agrair als nombrosos patrocinadors i col·laboradors el seu suport, en especial el de la fundació “Obra Social La Caixa”, i de presentar les novetats per a l’edició 2019. S’ha reservat pel director tècnic, el Sr. Paco Osuna, l’explicació de les qüestions tècniques i organitzatives.

ES MANTÉ EL FUNCIONAMENT

El funcionament de la Cursa no varia respecte els anys anteriors. El tret de sortida es donarà a les 10h del matí a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca i recorrerà els 13,4 quilòmetres que separen la Capital del Vi (Vilafranca), de la Capital del Cava (Sant Sadurní), passant per La Granada, Avinyonet del Penedès i Subirats.

Per tal de fomentar la participació de tothom, la Cursa es podrà fer tant caminant, com corrent i es disposarà d’un màxim de 3 hores per a realitzar tot el recorregut. Hi haurà tres punts d’avituallament durant el trajecte i es manté el servei d’autobús que trasllada gratuïtament els corredors que es vulguin desplaçar des de Sant Sadurní fins a Vilafranca, així com el trajecte invers un cop finalitzada la cursa. En acabar, a més, els corredors adults seran obsequiats amb una copa de cava. D’entre tots els premis, destaquen els que es lliuren a la guanyadora i al guanyador absoluts, que reben el seu pes en cava.

LES NOVETATS DE L’EDICIÓ 2019

La principal novetat d’enguany és que el preu de participació inclourà una samarreta tècnica de la Cursa. Inscriure’s costarà 14€ i tots els beneficis aniran destinats a sumar al marcador de la gala de la Marató del 15 de desembre, que aquest any recapta fons per a la investigació sobre les malalties minoritàries. Es pot fer la inscripció en aquest enllaç.

La Confraria del Cava, d’altra banda, ha subscrit un acord amb el directori de curses Runopinion per tal de difondre aquesta iniciativa.

Nou comentari

Comparteix