VadeVi
Obertes les inscripcions dels tercers Premis Vinari dels vermuts catalans
  • CA

Aquest dimecres 29 de març obrim el període d’inscripcions del que serà la 3a edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans.

A la web oficial del concurs www.vermuts.cat hi trobareu les bases d’aquest 2017 i també l’enllaç al sistema que us guiarà de forma senzilla per a formalitzar la inscripció dels vostres vermuts: us demanarem que ompliu un primer formulari amb les vostres dades d’elaboradors i, un nou formulari per a cadascun dels vermuts que voleu que competeixin en el certamen d’enguany.

De nou, en aquesta edició, un jurat professional format per una trentena de professionals de renom, entre sommeliers, enòlegs, distribuïdors, professionals de tast i bàrmans jutjaran, totalment a cegues, quins són els millors del 2017. El tast dels vermuts tindrà lloc dilluns 8 de maig; i l’acte de lliurament de Premis es farà dijous 11 de maig. En els dos casos, es farà a la ciutat de Reus, tot i que els detalls de lloc i hora estan per confirmar.

Com s’ha fet fins ara, es premiaran els vermuts per categories, tot i que enguany se n’obre una de nova: Als blancs, negres i reserva, s’hi sumen els vermuts especials (taronges, daurats…); A més, aquest 2017 també es premiarà la millor etiqueta i es donarà un premi al millor còctel elaborat amb vermut. El concurs tindrà una vessant popular ja que es demanarà al consumidor que faci una tria de la millor vermuteria de Catalunya.

El calendari de l’edició 2017 és el següent:

  • S’obren les inscripcions 2017: Dimecres 29 de març
  • Fi del període d’inscripcions 2017: Dimarts 18 d’abril
  • Data límit de lliurament de les mostres: Dilluns 24 d’abril
  • Lloc d’enviament de les mostres

Reus Promoció

Adreça: Carrer de Sant Joan 34A

43201 Reus (Tarragona)

Telèfon: 977 01 06 67

  • Persona de contacte: Dori Lérida

Per qualsevol aclariment o consulta, no dubteu en contactar-nos a través del telèfon 637 781 133 o del correu electrònic [email protected].


QUÈ ET DÓNA UN PREMI VINARI?

Promoció del producte i apropament al consumidor final. Així, el vermut guanyador es promocionarà a través de tastos i activitats dirigides per l’equip dels Premis, com els que hem fet durant el 2016 a l’Espai Penedès BCN, a Mercats amb DO o en algunes botigues especialitzades de tot Catalunya.

El reconeixement del sector, de la ciutadania i de les màximes autoritats del país, com el que fa uns dies donava el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, als cellers guanyadors de la darrera edició al Palau de la Generalitat.

Ressò mediàtic important de la vostra marca, no només gràcies a l’acte de lliurament de Premis sinó també durant tot l’any gràcies a totes aquestes activitats abans citades.

L’impacte dels Premis Vinari es demostra també amb l’aval dels patrocinadors que s’han volgut sumar a la voluntat de fer arribar el vermut català a tothom. Enguany seguim treballant al costat dels Ajuntament de Reus, de Reus Promoció, així com les Associacions de Sommeliers i Enòlegs de Catalunya i el Club del Bàrman.


COM INSCRIC ELS MEUS VERMUTS?

  • Entro al lloc web www.vermuts.cat
  • Busco l’apartat inscripcions
  • Em creo un usuari (a partir d’un correu electrònic actiu) i una contrasenya per accedir al sistema
  • Omplo un primer formulari amb les dades del celler/empresa elaborador/a
  • Omplo un formulari per cada vermut que vull inscriure
  • Faig el pagament de la inscripció
  • Envio el comprovant del pagament
  • Envio 6 ampolles de cada referència inscrita a l’adreça de Reus Promoció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa