VadeVi
Obre Jovani & Vins, una botiga de vins i formatges a Barcelona

Els germans Robert, Montsa i Sergi Jovani han obert una botiga especialitzada Jovani & Vins al número 30 del carrer Borrell de Barcelona en col·laboració amb diferents professionals del sector, com el sommelier Dani Garcia.

L’establiment és un “despatx de vins” en què inicialment es posen a la venta 250 referències de vi amb un pes important dels catalans i un percentatge destacat de vins per sota dels 8 euros. Progressivament, la xifra de vins s’anirà ampliant i es distribuirà per la botiga en dues grans prestatgeries en què es diferenciaran per preu i procedència.

Jovani & Vins s’ha concebut com un espai enogastronòmic on els clients trobaran també un assortiment variat de formatges. Gràcies a la col·laboració amb Xerigots, la botiga del carrer Borrell comptarà amb 50 tipus diferents de formatges catalans, francesos i italians. A més a més, es vendran productes de qualitat com ara xocolata, foie i olis Mallafré. L’espai de venta dels diferents aliments s’ha distribuït per la botiga amb la idea que el client se senti acollit per l’arquitectura i la decoració.

El número 30 del carrer Borrell havia estat una bodega de la qual s’han respectat les parts més nobles i els nous propietaris han remodelat els espais per guanyar llum i confortabilitat. El concepte de “despatxar vins” es manté en el nom de l’establiment no només per l’activitat que es desenvoluparà a la botiga sinó principalment perquè s’han traslladat lesoficines de Cava Berdié i Origami Wines des de Castellví de la Marca (Penedès) a Barcelona. D’aquesta manera es reforçarà el contacte amb el públic final com també amb els comercials i professionals del sector. El celler del Penedès es destinarà a partir d’ara exclusivament a l’activitat productiva.

Jovani & Vins vol esdevenir un punt de trobada de professionals i aficionats al món del vi en un barri que està de moda a la capital catalana i que ha viscut en els últims temps l’estrena de diferents establiments gastronòmics però poques botigues. Així, el nou espai de vins i formatges cobrirà aquest buit i els nous propietaris esperen organitzar diferents tipus d’esdeveniments tenint en compte l’amplitud de les instal·lacions, amb l’objectiu d’apropar els productors al client final. També s’està treballant la idea de crear el Club Jovani & Vins per al qual es reserva un espai privat de tast amb què compta la botiga.

Els actuals propietaris volen que Jovani & Vins sigui un espai dinàmic i jove, en què es combinaran activitats diverses però sempre singulars i autèntiques relacionades amb el vi i la gastronomia. També s’anunciaran properament novetats relacionades amb la tecnologia que s’implementaran a l’establiment.

L’horari d’obertura de Jovani & Vins és de 10h a 14h i de 17h a 21h de dilluns a dissabte.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa