VadeVi
Oller del Mas, un “celler idíl·lic amb alguns dels millors vins del món”
  • CA
Heretat Oller del Mas
Heretat Oller del Mas

!–akiadsense–>

La revista “Departures” publica una llista amb disset cellers “idíl·lics” d’arreu del món que destaquen per la seva àmplia oferta enoturística, més enllà d’oferir, segons la publicació, “alguns dels millors vins i vistes del món”. Entre aquests projectes, hi destaca el bagenc Oller del Mas, del qual explica que es troba a l’ombra de les icòniques muntanyes de Montserrat, i del qual en menciona el castell del segle X i les vinyes ecològiques certificades de la finca.

Els visitants que s’apropin a Oller del Mas, afegeix, podran “personalitzar la seva experiència de tast”, així com descobrir l’oli d’oliva que ells mateixos elaboren a partir de quatre varietats diferents; i completar la visita gaudint d'”àpats d’inspriració mediterrània amb verdures ecològiques que també es cultiven a la finca”.

L’article “These 17 Idyllic Wineries Have Some of the Best Vino and Views in the World” fa menció que els interessos dels aficionats al vi van més enllà “d’un simple tast de producte”: “Els viatgers actuals volen viure experiències de 360 graus”, i continua “els cellers que surten en aquest article poden oferir des de tours en helicòpter, classes de cuina, visites amb història…”, entre d’altres. Al costat del celler català, també hi llista cellers de Bourdeus, Borgonya, La Rioja. Piemont, Sonoma o Napa Valley.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa