VadeVi
Oller del Mas s’incorpora a la patronal del vi català

El celler Heretat Oller del Mas (DO Pla de Bages) ha entrat a formar part de la patronal del vi català. Una nova adhesió que contribueix en la promoció conjunta i defensa dels vins catalans, tant a nivell nacional com internacional. L’Associació Vinícola Catalana representa els interessos de més del 80% dels cellers ubicats en les onze DO catalanes.

Amb més de 1.000 anys d’història, Heretat Oller del Mas preserva la identitat d’un terroir únic com és la seva finca ubicada en una zona privilegiada, enmig de muntanyes com la de Montserrat, o bé, del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Fa una producció ecològica integral, sent el primer celler de Catalunya i tercer del món amb les petjades de carboni més baixes (0’7 grams per litre).

Compten amb 600 hectàrees de cultius i boscos, de les quals 60 hectàrees són de vinya. Hi cultiven varietats autòctones com el Picapoll Blanc i Negre, Mandó, Malvasia Manresana, Samsó o Macabeu, a banda de les foranies com el Merlot, Syrah, Cabernet Franc o Cabernet Sauvignon.

Actualment, la seva producció és de 150.000 ampolles, una producció limitada on només utilitzen raïm propi. Els seus vins estan presents a Europa, EEUU, Canadà, Xina, Japó, Taiwan i Carib, entre d’altres. Fet que demostra la clara internacionalització de l’empresa.

A banda, Heretat Oller del Mas està fent una clara aposta per l’enoturisme. El seu projecte abasta un Eco-Hotel, un restaurant i zona esportiva, així com l’organització de diferents experiències enoturístiques. Durant l’any 2016, van visitar Oller del Mas més de 69.000 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa